пʼятниця, 11 листопада 2016 р.

Районна гра Що? Де? Коли?

11 листопада 2016 року Побузький центр дитячої та юнацької творчості проводив традиційну районну інтелектуальну гру Що? Де? Коли?, яку підготувала керівник гуртка «Клуб Ніка» Побузького ЦДЮТ Лісовенко О.П.. До суддівського складу увійшли: спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Голованівської РДА Позивай І.В. та керівник гуртка «Англійська мова» Побузького ЦДЮТ Маслєй Є.М..
    У грі прийняли участь команди з п’яти шкіл району: НВК Голованівська ЗШ І-ІІІ ступенів ім. Т.Г. Шевченка-гімназія, Побузька ЗШ І-ІІІ ступенів, НВК Перегонівська ЗШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ, Межирічківська ЗШ, Свірнівська ЗШ, всього 11 команд. Всі команди грали три тури: перший - «Економічний покер» - 14 запитань, другий «Флора, фауна та навколишній світ» - 15 запитань, третій «Давайте помандруємо…» - 15 запитань. Після цього у фіналі зустрілися команди, які за результатами трьох турів посіли І, ІІ та ІІІ-ті місця. Таких команд виявилося п’ять. Вони грали 15 запитань за темою «Історичний салат». За результатами фінальної гри виявилося І місце, два ІІ-х і два ІІІ-х., тому між парами команд проводився двобій за ІІ і ІІІ місце.


І місце посіла команда «Intellect», Побузька ЗШ І-ІІІ ст.

ІІ місце команда «Едельвейс», НВК Голованівська ЗШ І-ІІІ ст.. ім. Т.Г.Шевченка-гімназія,
ІІІ місце команда «Інтелектуали», Межирічківська ЗШ.
       Переможців вітала та нагороджувала методист відділу освіти, молоді та спорту Голованівської РДА Вареник С.М. грамотами відділу освіти, молоді та спорту Голованівської РДА та цінними подарунками, командам-учасникам оголошено подяки відділу освіти, молоді та спорту Голованівської РДА.
  Адміністрація Побузького ЦДЮТ висловлює подяку Голованівському БДЮТу за надане приміщення та апаратуру для проведення гри та тренерам, які підготували команди.